top of page

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОБІГ "ДОРОГА ЖИТТЯ": збережемо здоров'я дітей України!

Оновлено: 4 серп. 2022 р.


Про захід:

Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» ініціює благодійний пробіг «Дорога життя». На початку війни, коли на околицях столиці точилися бої з росіянами, єдиним шляхом для порятунку важкохворих дітей Охматдиту стала евакуація. «Дорогою життя» перевозилися пацієнти найбільшої дитячої лікарі України, аби продовжити лікування в безпечних умовах. Для порятунку тяжкохворих пацієнтів були задіяні безліч служб та людей: МВС, військові, Національна гвардія, поліція, рятувальники, Укрзалізниця, лікарі з різних куточків України та волонтери. Тисячі людей ризикували своїм життям, аби врятувати

малечу.

«Дорога життя»: збережемо здоров’я дітей України
Благодійний пробіг "ДОРОГА ЖИТТЯ"

До Дня Святого Пантелеймона — цілителя і лікаря — усі рятівники об’єднуються, аби пробігти благодійний забіг «Дорога життя». Лікарі київського Охматдиту, співробітники Національної поліції та ДСНС бігтимуть шлях довкола Національної лікарні Охматдит до Південного вокзалу. Саме за таким маршрутом пацієнтів евакуйовували з лікарні. Із собою рятівники “евакуюватимуть” плюшевого Ведмедя – символ, який супроводжував кожну евакуацію маленьких пацієнтів. Далі співробітники Укрзалізниці відвезуть Медведика потягом до Львову – міста, яке прийняло тисячі біженців. На Львівському вокзалі Ведмедика передадуть медикам Клінічної лікарні швидкої допомоги, які зустрінуть про пробіжать з ним забіг у Львові.


“Під час війни Охматдит став прихистком для багатьох людей, постраждалих від російської війни. За цей час в Охматдиті було надано допомогу тисячам людей, понад сто з них — це поранені внаслідок війни: це вогнепальні, мінно-вибухові, осколкові поранення, контузії. Найменшому пораненому пацієнту був 1 місяць, найстаршому — 83 роки. Медики ні на хвилини не полишали свій фронт, а як і інші рятівники продовжували виконувати професійний обов’язок.”

У забігу візьмуть участь команди від кожної структури, які були причетні до евакуації та надання допомоги дітям. Пробіг відбудеться у неділю, 7 серпня. Усі зібрані кошти підуть на придбання необхідного обладнання для Охматдиту, яке допоможе лікарям рятувати ще більше дитячих життів.



Як взяти участь?

Покрокова інструкція:

  1. Зареєструватися за посиланням: http://surl.li/cpiyg

  2. Зробити благодійний внесок за реквізитами (зробіть скриншот оплати):

Рахунок в "ОТП Банк" рахунок мультивалютний (IBAN):

  • UA613005280000026000000025117

ЄДРПОУ:

  • 44751319

Отримувач:

  • Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Охматдит - здорове дитинство"

Призначення платежу:

  • Благодійна допомога

Розмір мінімального благодійного внеску — 100 гривень, але ви можете перерахувати будь-яку суму, яка піде на допомогу дитячій лікарні.


3. Пробігти 5 км в будь-якій точці світу.


Розклад благодійного пробігу у Києві

Дата проведення:

  • 07.08.2022 (неділя)

Місце:

  • НДСЛ “Охматдит”, вул. В. Чорновола, 28/1

Час:

  • 8:00 – реєстрація учасників пробігу біля Нового корпусу;

  • 8:40 – розминка;

  • 9:00 – старт забігу навколо лікарні (5 км);

  • 9:40 – команда з 5 людей біжить з символом (Ведмедиком) з Охматдиту до Південного вокзалу,

  • 10:00 – передача іграшки команді Укрзалізниці.


Ділі команда УЗ доставить Ведмедика до Львову. Там його зустрінуть місцеві медики з Клінічної лікарні швидкої допомоги, поліцейські, ДСНСники та долучаться до забігу “Дорога життя”.

  • 20:22 – прибуття символу (Ведмедика) до міста Львів, зустріч командою лікарів та рятувальників.






336 переглядів0 коментарів

留言


bottom of page